Thursday, October 29, 2009





Assalamualaikum / Salam sejahtera
Apa khabar? Kenapa kita perlu VIP?

Terima Kasih kerana telah mendaftar di  http://www.aleacorp.com/v1/?ref=binahmad tempoh hari. Kami harap anda sentiasa berkeadaan baik dan sentiasa bersemangat utk mendapatkan income tambahan dari internet. Tahniah diucapkan kepada yg telah mendapat komisyen ribuan ringgit walaupun modalnye hanye RM 150 sahaja...
Jika kita perlukan wang dengan cepat, kita perlulah bertindak dgn pantas...Ajaiblah tuan, duit hendak, usaha tak hendak...susah jugak....tak lakulah kereta proton dgn perodua...habih semua beli BMW...senang2 je dapat duit...betul??? Potensi kita masih besar...sertailah kami dgn VIP hari ini juga...Jgn bertangguh lagi, makin ramai yg telah buat duit dgn sistem kami...jangan lagi anda menjadi penonton sahaja.. VIP lah sekarang...Dgn hanya RM 150, anda berpotensi utk mendapat RM 24,000,000 setahun utk satu akaun...HEBAT TUAN!!!
Andaikatalah 50% saja yang menjadi...maka kita peroleh dalam RM 12,000,000...Kan dah boleh cover sewa rumah setahun atau biaya anak2 sekolah selama beberapa tahun....Nak hantar mak ayah pergi haji pun boleh...BETUL.....Kalau jadi 10% pun dah cukup hebat...RM 240,000 tuan....sapa nak bagi...banyak hutang2 bole cover tuan....

JANGAN HIDUP ANDA STRESS SEBEGINI KERANA HUTANG BERTIMBUN!!


Apa2 pun tahniah kerana telah mendaftar dgn bisnez  kami....(http://www.beautyrich.biz/daftarsini) Di sini kita telah membuat keputusan dgn bijak, dgn mendaftar bisnez ini dgn saya. Saya akan tunjukkan bagaimana yg dikatakan senang utk buat bisnez ini.

Pembongkaran teknik bagaimana memperolehi extra money yg LUMAYAN dalam tempoh 90 HARI SAHAJA, secara part time atau full time...hanya bekerja dari rumah!!!
SUKA HATI ANDA NAK BUAT ON LINE ATAU OFF LINE!!!
Ini adalah bisnez MLM (Meniaga Lain Macam) online, suka hati kita lah nak buat online ataupun offline...Kadang2 syarikat je nama e-dagang, tapi kena buat off-line jugak...apa barang tuan?? Networking di negara kita ni bukan baru lagi tuan, lama dah...cuma bezanya orang yg ada antibody kuat je bole buat duit dalam bisnez ni...betul tak?? (http://www.beautyrich.biz/daftarsini)

Bukan baru kenal dgn MLM ni, lama dah, Cuma tak jugak kaya2...ke hulu, ke hilir jumpa orang...kadang2 sampai berhari2 tak balik2 rumah..al-maklumlah nak jadi orang kaya barulah katakan, tapi apakan daya, prospek bole cancel last minit...ada yg dah sign borang, tak jadi bayar, ada yg dah bayar mintak balik duit, ada yg kita dah redah jem, tinggal anak bini kat rumah mak, nak jumpa prospek punya pasal, pun dgn muka tak bersalah dia bole cancel lak appoinment...kecewa ooo tuan....menitik ooo air mata...jgn buat main...

KECEWANYA RASE TUHAN JE LAH YG TAHU!!!!!!!!!!

Letih bukan kepalang tuan..tuhan je yang tahu....time tu apa yang terlintas kat kepala...give up je lah....

Saya juga pernah travel beratus2 kilometer kononnye nak jumpa 1 leader hebat...penyudahnye hampeh...katanye jgn risau, i akan join 7 lot...u tgu je i bank in kan duit....bak mai number akaun u...penyudahnye dah 2 tahun i tgu, tak ada berita sampai ke sudah...pernah alami tuan?? Letih oo....sebak rasanya dada kita....jgn main2...


Saya juga pernah bukak centre sendiri, habih dekat RM 30,000 tuan...bukan RM 30 ringgit...kononnye group kita perlukan centre..penyudahnye hampeh jugak...lesap duit aku...perjanjian sewa dah tandatangan...sapa nak bayar?.....Lama jugak saya termenung tuan.apalah nasib saya ni....(http://www.beautyrich.biz/daftarsini)
KITA BUAT BISNEZ NI UNTUK ORANG YG TERSAYANG, UTK MAK AYAH, ISTERI, ADIK BERADIK DAN ANAK2 KITA....SAYANGKAH KITA PADA MEREKA?? APA YG TELAH KITA BUAT PADA MEREKA??
Saya juga pernah buat table talk sampai berjam2, nak explian kat prospek, hampir 10 orang gua sponsor tomyam campur, sup ekor..siap bawak laptop lagi, tunjuk income statement upline, penyudahnye sekor pun tak melekat....kecewa lagi...bukanlah kata semua yg saya jumpa tak join, ade jugak yg join, tapi tak seperti yg di harapkan.. Duit belanja yg kita keluar lebih banyak dari yg kita dapat..pendek kata tak balik modal pun...memang tak berbaloi...

Present pulak dgn saudara mara, adik beradik, kawan2 rapat, yg faham dan berminat tu tak apa lah, tapi yg tak berminat ni bukan saja menyampah tengok muka kita, mengata lagi kat belakang ada lah... katanye kita jutawan mat jenin..peh....hinanye rasa tuhan je lah yg tahu....


Cari punya cari akhirnye jumpalah seorang mamat leader hebat, katanye memang berminat sangat dgn program e-dagang saya ni...saya pun table talk lah dekat 3 jam, tutup kedai tomyam, pindah kedai mamak...panjang lebar kita cerita....habih2 selambe je dia kata......TAK PE U JANGAN RISAU, BIAR I BINCANG DULU DENGAN MY WIFE...KALO DIA KATA OK, I TERUS ON...SEBAB DIA MENTERI KEWANGAN I... aduhai....canteknye bahasa dia object kita...lemah rasanye....tak macho langsung..kecik punya hal pun nak ajak bincang dgn wife....bukan jak jual dadah......LETIH!!!
Terkenangkan kisah silam MLM yg lalu, saya dah jadi serik, akhirnya saya lah orang yg paling negative dgn MLM ni...sapa saja yg present dgn saya, memang saya tolak mentah2....silap2 org tu pun boleh give up...., memang tak boleh dgr MLM langsung, menyampah betul i...rasa macam mustahil pulak....


Terjebak lah pulak dgn skim cepat kaya..perlaburan internet...mm...lesap mcm tu je...ada surat menteri lah..adik sultan lah...macam2...asyik terkena je saya....puas saya fikir tang mana silapnye...kenapa orang lain boleh buat, tapi saya tak bole...pikir punya pikir........ (http://www.beautyrich.biz/daftarsini)

AKHIRNYA.....DAPATLAH SAYA SATU JALAN KELUAR
Terimalah hakikat bahawa nak buat bisnez MLM bukan mudah seperti yg amda sangkakan.....BETUL? Tak semua orang bole buat temujanji hari2 kan? Tak semua ada antibody yg kuat utk berjumpa prospek2 yg berlagak pandai, kaya atau biar papa asal bergaya...betul? Semuanya bagi alasan mengalahkan professor...betul? Saya tak katakan anda tak bole buat, cuma tak semua yang mampu rite?

Ramai mereka2 yg hebat dalam industri ini yg give up dalam 3 bulan pertama....macam2 dah buat...mula2 semangatlah..tapi bila appoinment, asyik tak kena je....maka datang lah 1 penyakit hebat...iaitu penyakit give-up....terimalah hakikat tuan2...dan saya adalah salah satu mangsa yg serik dan give-up dlm MLM ni...TAPI.....saya telah bertemu jawapannya...how to overcome this problem...akan saya tunjukkan...TUNGGU......
AKHIRNYA DAPATLAH SAYA SATU JALAN KELUAR!!!!!


ADAKAH ANDA???????
  • Seorang pekerja gaji yg kecil sedangkan sara hidup semakin tinggi?????
  • Seorang yang mempunyai banyak hutang-piutang yg perlu dilunaskan, sicris, sitos, kredit kad, black list, muflist?
  • Seorang pekerja yg ingin mendapatkan income lebih utk tolong suami, isteri, anak2, mak ayah kat kampung??
  • Seorang surirumah yg ingin menjana pendapatan tambahan dari rumah?
  • Seorang usahawan yg hadapi masalah perniagaan?
  • Seorang yg bercita2 buka bisnez sendiri?
  • Seorang penganggur yg masih lagi tidak bekerja?



    NAMA BLACKLIST, MUFLIST, BUAT LOAN KERETA TAK LEPAS2
KERETA NAK KENA TARIK, INURANS KERETA MAMPUS
KERJA TERUK, GAJI KECIL
SEWA RUMAH TERTUNGGAK
BULANAN RUMAH ASYIK DOK KOREK EPF
BELANJA ANAK MENINGKAT
MANGSA PELABURAN INTERNET
TERJEBAK DENGAN SKIM CEPAT KAYA

Cuba fikir balik.....berapa ramai yg bayar hutang kete, kredit kad dan macam2 lagi asyik miss je.....Tak payah tengok kawan sebelah....pi tengok cermin....muka tu lah....dulu tepung gandum sekilo RM 0.85 je...sekarang dlm RM 1.50 oooo, nasik lemak sebungkus dulu 50 sen je....sekarang cuba cari...paling tidak RM 1.20 ooo...nampak tak senario sekarang....nilai duit kita makin lama makin kecik...betul....RM 3000 sebulan pun tak cukup sekarang ni...betul.....?




Ada pulak yg time nak bagi duit kat mak ayah je...berkira...adalah miss 1 ke 2 bulan...buat2 dont know je....buat kering je...camana....mak ayah belum mati lagi , dah ada yg bermasam muka nak rebutkan harta pusaka.....aduhai...apalah nasib malang kita....WALHAL BERITA TV HARI2 DUK CERITA EKONOMI KITA PULIH..PULIH TANG MANA TU? ( indeks nikkei ditutup bercampur2, manakala indeks bursa saham Kl ditutup lega...ini kerana aktiviti pengambilan untung oleh pelabur2...)..faham ke? entah apa yg berita TV cerita kita pun tak faham...tang mana yg ekonomi pulih, kita pun tak tahu...

 

Kos anak2 terus meningkat, cikgu tak abih2 mintak yuran macam2...belum lagi masuk kos nak beli baju taekwan-do lagi, yuran tuisyen, playstation lagi, aduh, letih....kalo dapat 3 anak jadi lah...demam kita...gugur rambut mikirkannya...kita tua esok lak camana? Harap anak2 ke? Kita yg jadi anak ni pun macam ye tak ye je nak bagi kat orang tua kita...kita lak nak harapkan anak2 kita....sedarlah diri tuan...entah2 kahwin pun mak ayah kita sponsor....tak pun buat pinjaman bank rakyat, atau personal loan...tak habih2 dgn hutang!!!..Kerja pergi pagi, rempuh jem teruk hari2, muka ketat tak leh nak senyum...balik petang konon nak selesai hutang yg amat2 susah nak habih....(http://www.aleacorp.com/v1/?ref=binahmad)


Bulan2 rumah nak kena bayar...kereta lagi, tayar kereta lagi...insurans kereta lagi...belum masuk insurans diri sendiri lagi...(mampu ke?)..insurans anak2..Camana nak bayar ni?


Cuba tanya pada diri kita sendiri...selesa ke kita dgn hidup sekarang ni? Pergi keje pagi, subuh2 dah keluar...balik petang...kadang2 malam...tak nampak matahari pun..rempuh jem, muka ketat...naik komuter bersesak2....bau ketiak orang...dapat gaji bayar hutang...ataupun kita buat2 selesa...cuba renungkan betul2...Betul ke dapat degree, ijazah, master dapat menjamin masa depan kita? Berapa ribu graduan yg ada sekarang? Berapa ramai yg sicris, citos, rekod pinjaman tak baik walhal ada degree tu...tak senag pun hidup...(saya lah tu)..hidup tak seindah yg di gambarkan...rite?
Orang tua kat kampung bangga, jawatan anak hebat2, engineer, akauntan, doktor...belakang sicriss, hutang bersepah....org cina bangga anak dia berniaga...kita bangga anak kita makan gaji....ni sapa yg ikut sunnah nabi ni..(berniaga)? Kan 9/10 dari rezeki datangnye dari perniagaan nabi kata....bukan dari makan gaji tuan?


Kalau semua jawapan tadi adalah ye...., ANDA SETUJU...MAKA KITA PERLULAH LAKUKAN SESUATU..SAYA TUNJUKKAN KEPADA ANDA DGN HANYA BERMODALKAN SEKALI SEUMUR HIDUP...DAPAT MEMBERI ANDA INCOME HARIAN SELAMA2NYE....








MODAL================UNTUNG
RM 150 (1 AKAUN)...........RM 500/DAY
RM 450 (3 AKAUN)...........RM 1,500/DAY
RM 1,050 (7 AKAUN)........RM 3,500/DAY



Apa perasaan anda jika telefon berbunyi sms..'Saya Pn Julia telah memasukkan RM 1,080 ke dalam akaun anda, tolong daftarkan saya dalam program ini, tq'
Bezanya di sini kaedah saya tidak memerlukan anda keluar meninggalkan rumah, malahan berpeluang menjana income lumayan dari keselesaan bilik anda sahaja. Agak2 ok tak....?

Amacam, mudah tak kerja…perlu keluar rumah tak? Terpulang lah…harus di ingat kunci kejayaan MLM ni ialah proses duplikasi…kalau kita terpaksa keluar berkilo2 meter untuk jumpa prospek, maka yg lain kat bawah pun perlulah buat benda yg sama…agak2 tersiksa tak badan tuan?
Jutawan MLM adalah penduplikasi yang hebat, pendek kata peniru yang hebat lah, dan ramai peniru2 yg hebat di bawah jaringannye.

MACAMMANA SAYA KATAKAN TADI CARA SAYA AMAT2 SENANG? YA, MEMANG SENANG, DENGAN SISTEM ONLINE JE; DEPAN PC JE TUAN!!! USING INTERNET!!!




Tak perlulah pada mereka yg fobia dgn coldcall; nak training downline lagi (kadang2 yg training tu kayu), buat table talk ke hulur ke hilir, product meeting, presentation, function dan sebagainye. Semuanya dah outdated tuan!! Nak buang masa buat apa? Buat online je.. (http://www.beautyrich.biz/daftarsini)


Daftar kat sana dan terus VIP. Modal sekali seumur hidup tuan. Segan oh nak jumpa org ramai2, betul tak..Nak tengok hebat ke tak hebat bisnez ni, mai join dgn saya. VIP kan akaun anda dgn modal serendah RM 150 ke RM 1,050, sekali seumur hidup tuan.  Nak masuk 1 akaun bole, nak lebih pun lagi bagus..Tapi kalo nak cepat kaya kenalah 3 akaun atau lebih tuan..


Hentikanlah nak terang panjang lebar kat prospek kita…baca je dalam website tu…   (http://www.beautyrich.biz/daftarsini) , semua terjawab dalam sana…tak pun call je saya…012 6680 379..azri.

 

Tak payahlah nak travel beratus2 kilometer, dapat belum tentukan? Dpt prospek yg ego adalah..rite? Hentikanlah table talk, belanja tomyam, close belum tentu tuan.

Belanja yg amat2 kurang, bayangkan dgn belanja hanya RM 20 ke RM 50, anda dapat berpuluh2 atau beratus2 prospek, jimat beb…tak yah travel, tak yah belanja org makan..masa pun jimat..terang kat 1 org buat table talk makan masa 1 jam, dgn cara online saya 1 jam bole terang pada beribu prospek tuan!! Agak2 mana lagi untung?? Duit jimat masa pun jimat…cuba fikirkan.. Depan PC je, janji ada internet, kat bilik ke, kat ofis ke, kat cybercaf√© ke…senang sgt2 kan?

Kita tengok antara pendapatan penggiat bisnes online dunia yang menjadi jutawan pada usia muda..

Mark Zuckerberg, yahudi 23 tahun, pengasas Facebook US$700 juta
Chad Hurley,30 tahun, pengasas Youtube US$300 juta 
Blake Ross and David Hyatt, 22 tahun, pengasas Mozilla US$120 juta 
Matt Mullenweg, 23 tahun, pengasas Wordpress US$40 juta
Kevin Rose,30 tahun, pengasas Digg, US$31 juta
MAKNANYE SEKARANG BISNEZ SECARA ON-LINE MEMANG MENGUNTUNGKAN ANDA...MEMANG BUAT DUIT TUAN.


Tak payah risaulah kalo prospek tak join…beribu2 lagi akan bersama kita…ada 18 juta pengguna internet tuan 1 malaysia….kita pasaran 1 dunia…bayangkanlah, berapa ramai prospek kita…Jgn layan sgt pada mereka yg ego; selesa hidup susah…cari je yg lain..nanti kalo semua org Malaysia join susah jugak, sapa nak beli kereta proton? Nanti semua pakai BMW, pening kerajaan!!!

Prospecting, product demo, meeting, closing, coldcall, semuanye tinggal sejarah..sekarang semuanya anda bole buat dgn online je..kan mudah..Kos utk seorang prospek dgn online baru 10 sen ke 20 sen je, walhal dulu nak jumpa sorang prospek kos Rm 20 ke RM 300, masuk belum tentu…hampeh..





Memang diakui kat luar sana macam2 sykt Networking yg tumbuh bagaikan cendawan. Bukak 2 ke 3 bulan, penyudahnye tutup, tukar pelan, tipu duit orang & macam2 lagi. Jadi nak pilih sykt kenalah hati2, jgn main langgar je, penat tuan. Nak kena tengok, sykt yg macammana, ada lessen tak? Kiraan untungnye macammana..Modal lak berapa…takkan 20 ribu ke 30 ribu,,masak tuan, kena tak jadi melopong je kita…

Modal yg rendah sangat pun risau jugak, main RM 30 ke RM 50 je…e-book yg tak berlesen lah, macam2 lagi…mau jaga oo… dapat sykt tak berlesen, ada lesen beli lessen org, tutup yg lama bukak yg baru, macam org boleh menipu sekarang.. Dgn sykt Alia corp kita apa nak takut, lesen semua ada, kerajaan pun ada syer…

Objection, penolakan yg biasa kita dengar


Saya tak mampu, tak ada duit

Betul kita tak mampu, tak ada duit. Tuan, takkan RM 150 kita tak ada, dah berapa lama kita kerja? 2 tahun, 4 tahun, 10 tahun, takkan sebanyak tu pun kita tak ada. Sebab kita tak ada duitlah kita buat bisnez ni, kalau dah ada duit buat apa join bisnez ni? Sekaranglah masa untuk berubah, kalau kita tak juga ubah nasib hidup kita, sapa lagi nak ubah hidup kita? Betul? Percayalah, kalau kita tak ubah sekarang, tahun depan pun sama juga nasib kita, betul

Saya tak yakinlah dgn bisnez ni, dgn internet ni
Tak yakin dgn internet? Kalau dah bank pun yakin dgn wujudnye maybank2u, guna internet, syarikat besar, takkan kita tak yakin kut…kalau bab MLM, memang dah ramai yg berjaya, dah keluar TV pun…semua orang boleh buat…betul… (http://www.beautyrich.biz/daftarsini)

Saya segan, malu nak jumpa orang

Bisnez kita online, jadi kita ada pilihan samaada nak buat online ataupun offline, terpulang tuan. Jadi jumpa orang tu tak wajib, sebab semuanya online. Kan senang, masa tak terbuang, duit pun jimat.
Saya tak ada masa, sibuk
Tuan, semut pun sibuk jugak, tapi masalahnye kita sibuk dgn apa? Kalau sibuk tapi kaya taka pa jugak, ni sibuk tapi macam tu jugak…malang nasib kita..sistem online bisnez kita dicipta khas utk mereka yg sibuk, amat mudah, masa yg diperlukan cuma beberapa minit sahaja, semuanya online depan PC anda..

Saya tak minat
Betul, saya pun tak minat juga. Tapi kalau duit minat tak? Amboi duit nak, kerja tak nak, camana? Fikirlah tuan, zaman sekarang semuanye perlukan duit betul tak? Isteri pun boleh lari kalau kita tak ada duit..kita perlu do something for our future!!!
HARI2 KITA BERDOA2..TAPI TANG MANA SILAPNYE??

Tuhan tak sms kita, tak telefon kita, tapi macammana tuhan bantu kita...dia gerakkan hati kita, dia bagi kita peluang depan mata sekarang!!!!!

(http://www.beautyrich.biz/daftarsini)

Pada masa barang semua mahal sekarang ini, ramai yang memerlukan pendapatan tambahan. Kita tiada pilihan lain. Kita mahu pilih modal puluhan ribu dengan membuka kedai, atau modal ratusan ribu untuk membuka perniagaan Mc D, KFC, petrol pum ATAU perniagaan yang modalnya minimum, risiko kecil tetapi tetap mempunyai potensi pendapatan puluhan ribu sebulan. Jika kita dapat pendapatan tambahan 2 atau 3 ribu sebagai pendapatan tambahan pun saya rasa itu dah pun banyak membantu. Kita tiada pilihan lain. Over time bukanlah jalan yang terbaik untuk kita tambah pendapatan.

Ukt pengetahuan anda iaitu kami telah sediakan utk anda, kami di sini .......
telah sediakan untuk anda: (http://www.beautyrich.biz/daftarsini)


- Upline akan bantu kita, kita buat sama2..1 kaki pun dapat duit tuan..
- Website percuma telah kami sediakan utk anda..
- Ada prospek anda tanya, kami bantu jawabkan..
- Produk, semuanya on line, bole print pun utk explaination
- Pendaftaran ahli baru (VIP), kami buatkan utk anda..


  • Modal sekali seumur hidup, untung berkali2..
  • Modal kecil, untungnye besar...
  • Tidak perlu menjual..
  • Offline atau online pasti kita bole lakukan...
  • Mendapat wang dikembalikan ke s-wallet...kita tak rugi andaikata kita sertai tapi tidak jalankan bisnez ni...lagipun modalnye rendah sgt, cuma RM 150 atau RM 30 utk 1 akaun..
  • Dapatkan macam2 hadiah serta kebebasan kewangan di sini
  • Selain dari mendapat website percuma, kami juga membantu anda dari segi urusan pendaftaran ahli baru. Jika anda ingin jalankan 100% online, maka tugas kita hanyalah sebarkan website ini..
  • Konsep susunan yg kami jalankan ialah matrix level, 1 kaki pun dapat duit..PENTING UTK KITA UPGRADE VIP SEKARANG KERANA PILIHAN TERLETAK PADA TANGAN KITA..sama ada kita berada yg di atas atau antara satey ratusan yg di bawah...TUAN, SATU KAKI PUN DAPAT JUGAK DUIT..BUKAN TAK ADA TUAN..BETUL?
  • Jika kita ada prospek di sekitar lembah kelang, maka kami bole bantu anda utk berjumpanya dan terangkan bisnes ini utk anda...Syaratnye kita perlulah VIP terlebih dahulu..
Jgn berlengah lagi tuan, VIP LAH SEKARANG....Sebaik sahaja bank in kan duit, sila SMS saya nama, alamat penuh, e-mail, ic number, h/p number...tak pun terus call admin kita iaitu en mahathir..

Yg penting perlu VIP…call saya (ahmad, 016 3333 676) utk VIP..bank in pada saya RM 150, RM 30 atau RM 300, atau RM 1,050 ke akaun maybank saya.. ataupun ke akaun admin kita mahadhir, 012 311 5537.Dengan kata lain, 70% kerja kami telah selesaikan utk anda, anda cuma perlu jalankan lagi 30% sahaja kerja..dapatkan paling tidak 2 orang..itu saja...

DAN HARUS DIINGAT, NASIHAT SAYA ANDAIKATA KITA DAH BACA WEBSITE SAYA NI TAPI MASIH TAK VIP ATAU BUAT APA2 DALAM MASA 3 HARI, MAKA HARI2 YG AKAN DATANG TETAP SAMA JE BAGI ANDA...TETAP DALAM TWILIGHT ZONE..SELESA DGN HIDUP SUSAH..

APA2 MAKLUMAT BOLEHLAH ANDA MUAT TURUN ATAU DOWNLOAD DI...  (http://www.beautyrich.biz/daftarsini)


BILA LAGI TUAN...DAFTAR DAH MACAM2...KALI INI KITA BUAT DUIT BETUL2....TARGET NAK HABIHKAN HUTANG SECEPAT MUNGKIN....VIPLAH SEGERA...
Sama2 lah kita selesaikan hutang...tambah pendapatan...
SERTAILAH KAMI...KAMI AKAN GUIDE ANDA SAMPAI KITA SAMA2 BERJAYA..ADA MASALAH BOLEH CALL SAYA BILA2 MASA 24 JAM...



Ikhlas dari....


AHMAD , H/PHONE..016-3333 676 (24 JAM)





"ORANG LAIN BUAT DUIT, KITA SIBUK BERI ALASAN, ORANG YG BUAT DUIT TAK PERLU BERI ALASAN"


"ORANG PUTUS ASA TAK PERNAH BERJAYA, MANAKALA ORANG YG BERJAYA TAK PERNAH BERPUTUS ASA"